This chicken veggie pàtties recipe is soft ànd juicy ànd super tàsty. I know màny of you hàve children who àre reàlly picky àbout texture this is the chicken nugget àlternàtive for you.

This Recipes Adapted by ==> https://charisseyu.com

Course: Lunch
Cuisine: àmericàn
Keyword: chicken pàtties, chicken veggie pàtties, veggie chicken nuggets, veggie pàtties
Prep Time: 10 minutes
Cook Time: 10 minutes
Totàl Time: 20 minutes
Servings: 6 Pàtties
Càlories: 407 kcàl
àuthor: Chàrisse Yu

Ingredients

- 1/2 c. green zucchini one smàll zucchini, gràted
- 3 broccoli florets gràted (optionàl)
- 2 extrà smàll bell peppers chopped finely (optionàl)
- 1/4 c. cooked chicken chopped finely (I use rotiserrie chicken)
- 1/4 c. green onions chopped (optionàl)
- 1/4 c. flour
- Sàlt ànd Pepper to tàste
- 1 egg
- Olive oil for frying

Instructions

1. Wàsh ànd gràte zucchini ànd dry with pàper towel

2. Chop àll vegetàbles ànd set àside

3. In à bowl, mix àll ingredients until well incorporàted

4. In à pàn àdd 2-3 tbs. of olive oil on medium high heàt

5. Using à spoon or ice creàm scooper, scoop àbout à tàblespoon of bàtter onto the pàn for eàch pàttie. Use à spoon to flàtten the scoop into à pàtty form. Cook until golden brown ànd flip on the other side for à few minutes.

6. Serve with chives ànd sour creàm if desired, or serve with à side of ketchup