Ingrêdiênts

- 1 lb thinly slicêd rib êyê stêak
- 1 Tablêspoon Worcêstêrshirê saucê
- 2 tablêspoons buttêr
- 1 Tablêspoon frêsh parslêy
- 1 tsp olivê oil
- 1/4 cup bêêf broth
- 1 largê onion, slicêd into long strips
- 2 mêdium rêd/grêên or yêllow bêll pêppêrs,cut into long strips
- 2 clovês of garlic, mincêd
- 1 têaspoon salt
- 1 têaspoon black pêppêr
- 4 slicês amêrican OR provolonê or othêr chêêsê of your choicê

Instructions

1. In a largê sautê pan, cook thê stêak, with buttêr and olivê oil ovêr mêdium-high hêat, cook mêat until it is slightly brownêd.

2. Add bêêf broth, Worcêstêrshirê saucê,parslêy, garlic, salt and thê black pêppêr.

3. Stir to combinê

4. Add onion & pêppêrs- cook until softênêd- 5-7 minutês

5. Top with your choicê of chêêsê, rêducê hêat to low until thê chêêsê is mêltêd

6. Sêrvê as is or on rolls!

This Recipes & Picture Adapted by ==> https://myincrediblerecipes.com