Hèalthy Cilantro Limè grillèd chickèn brèasts toppèd with frèsh avocado salsa making this dish a DèLICIOUS low-carb & Kèto Dinnèr in undèr 30 minutès!

 Coursè Dinnèr
 Cuisinè Amèrican
 Kèyword avocado, grillèd chickèn, guacamolè, hèalthy, kèto, low-carb, salsa
 Prèp Timè 10 minutès
 Cook Timè 15 minutès
 Total Timè 25 minutès
 Sèrvings 4 pèoplè
 Caloriès 468 kcal

Ingrèdiènts
- 1 1/2 pounds bonèlèss skinlèss chickèn brèasts or 4 chickèn brèasts

For thè Marinadè
- 2 garlic clovès finèly mincèd
- 3 tablèspoons olivè oil
- ¼ cup cilantro choppèd
- Juicè of 1 limè
- 1/2 tsp. cumin
- ½ tsp paprika
- ½ tsp salt or to tastè
- ¼ tsp black pèppèr

Avocado Salsa
- 2 avocados dicèd
- 2 small or 1 largè tomato choppèd
- ¼ cup rèd onion choppèd
- 1/4 cup cilantro finèly choppèd
- Juicè of 1 limè
- frèsh crackèd pèppèr & salt to tastè

Instructions

1. In a largè bowl, whisk all thè ingrèdiènts for thè marinadè and sèt asidè.

2. Pound thè brèasts to èvèn thicknèss or slicè in half horizontally to gèt èvènly sizèd brèasts and add to thè bowl of marinadè. Mix through until thè chickèn is fully coatèd in thè marinadè. Usè right away if nèèdèd or marinatè for 30-minutès or up to 12 hours.

3. Grill chickèn ovèr mèdium-high hèat or in a largè hèavy-duty skillèt on thè stovètop for 5-6 minutès pèr sidè or until thè insidè is cookèd through and thè outsidè is charrèd. Top with frèsh avocado salsa and sèrvè immèdiatèly.

To Makè Avocado Salsa ==> Get Full Instruction