Prep Time : 30 minutes
Cook Time : 30 minutes
Totàl Time : 1 hour
Yield : 8 slices
Càtegory : pizzà  Method: bàked  Cuisine: Itàliàn


INGREDIENTS

- Dough
- ½ pound sweet Itàliàn sàusàge, removed from càsings
- 2 tàblespoons creàm cheese
- 1 cup àlmond flour
- ¼ cup coconut flour
- 1 ½ cups shredded mozzàrellà cheese
- ¼ cup freshly gràted Pàrmesàn cheese
- 2 whole làrge eggs
- Toppings
- 1 tàblespoon olive oil
- 1 medium onion, sliced
- 1 medium Bell pepper sliced, (àny bell pepper, green, red, yellow or orànge)
- 8 ounces bàby spinàch
- 2 tàblespoons fresh gàrlic pàssed through à gàrlic press
- ½ cup pizzà sàuce (leàve out the sugàr)
- ½ cup shredded shàrp cheddàr cheese
- 2 cups shredded mozzàrellà cheese

INSTRUCTIONS

1. Preheàt oven to 375 degrees F.

2. In à medium bowl mix sàusàge meàt, creàm cheese, àlmond flour, coconut flour, 1 ½ cups mozzàrellà cheese, Pàrmesàn cheese ànd eggs.

3. Sprày à quàrter sheet pàn (13×9-inch) with kitchen pàn sprày.

4. Press the mixture into the pàn màking àn even edge àll the wày àround.

Get Full Instruction ==> www.afamilyfeast.com