Onê of my favoritê pork chop rêcipês! Incrêdibly têndêr & supêr juicy pork chops coatêd in a sticky honêy garlic saucê and bakêd to a dêlicious pêrfêction.

This Recipes Adapted by ==> www.diethood.com

Coursê: Dinnêr
Cuisinê: Asian
Kêyword: bakêd pork chops, honêy garlic saucê, pork chop rêcipês
Sêrvings: 4 sêrvês
Caloriês: 425 kcal
Author: Katêrina | Diêthood
Prêp Timê: 5 mins
Cook Timê: 25 mins
Total Timê: 30 mins

Ingrêdiênts

- 2 tablêspoons honêy
- 4 clovês garlic mincêd
- 2 tablêspoons low sodium soy saucê
- 1 tablêspoon no salt kêtchup
- 1/2 tablêspoon swêêt chili saucê
- 1/2 têaspoon driêd orêgano
- 4 (4 ouncês êach) bonê-in pork chops, fat trimmêd
- 2 tablêspoons olivê oil
- 1 tablêspoon buttêr
- choppêd frêsh parslêy, for garnish

Instructions

1. Prêhêat ovên to 400F.

2. In a small mixing bowl combinê honêy, garlic, soy saucê, kêtchup, chili saucê, and orêgano; mix until thoroughly combinêd.

3. Placê pork chops in a largê bowl, pour thê saucê ovêr thê pork chops, and mix it all around.

4. Hêat olivê oil in an ovên safê 12-inch skillêt ovêr mêdium-high hêat.

5. Add thê pork chops and saucê to thê skillêt; sêar chops on both sidês until just brownêd, about 2 minutês pêr sidê.

6. Rêmovê from hêat, add thê buttêr, and placê pork chops in thê prêhêatêd ovên.

7. Cook for an additional 15 to 18 minutês, or until cookêd through. Pork chops arê cookêd through whên intêrnal têmpêraturê rêachês 160F.

8. Rêmovê from ovên and transfêr thê pork chops to a sêrving platê.

9. Spoon thê saucê ovêr thê chops, garnish with parslêy, and sêrvê.